Vissevasse billeder – når det skal være sjovt

En Vissevasse plakat (foto cahetu.dk)

En Vissevasse plakat

De særprægede Vissevasse billeder er både sjove og søde. Billederne illustrerer Danmark i sin helhed – lige fra Det Danske Køkken med illustrationer af syltede agurker og grøntsager, til talemåder som “Fyn er fin” og videre til stedskendte bygninger og områder. Enkelte steder i udlandet illustreres også i Vissevasse billed-serien. Grundet deres unikke særpræg har Vissevasse billederne opnået stor succes i udlandet såvel som i Danmark.

En helt speciel synsoplevelse

Vissevasse billeder giver dig en helt speciel synsoplevelse, for selvom der er sjov og leg med skrifttyper i billederne, så er der en helt unik form for harmoni. Billeder er skønne for øjnene og usædvanligt behagelige at kigge på. Billederne bringer en helt ny form for sjov og humor ind hjemmet, hvor der både leges med farver, skrifttyper, levende linjer og herlige kompositioner – alt sammen med til at skabe Vissevasse billedernes særpræg. Farverne harmonerer fantastisk med hinanden uanset, hvilke billeder du vælger at sætte sammen, derfor er de perfekte at lave billedserier ud af. Vissevasse billederne er uden tvivl med til at sætte dit personlige præg på din bolig.

Vissevasse billeder i praksis

Vissevasse billederne er utrolig lette at matche med hinanden. Den utrolige farveharmoni der er til stede – uanset hvilke billeder du sætter sammen – gør mixe og matche til en leg. Du har derfor rig mulighed for at lave din helt egen stil ved at sætte billederne sammen til serier. Vissevasse billederne printes på medium tykkelse mat papir (180g), hvilket giver en lækker og robust finish til dine billeder. De fås i 30x40cm og 50x70cm. De leveres dog uden ramme.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *