Person kigger på sit tøj i garderobe

Få styr på din sommergarderobe

Har du også svært ved at finde ud af, hvordan du får en stilsikker sommergarderobe, som ikke er alt for kedelig? Vi elsker alle sammen sommer, men ofte er moden bare lidt mere kedelig end om efteråret og vinteren. Der er ikke så mange muligheder for lag, og når det bliver rigtig varmt, er det nemt at forfalde til en enkel kjole eller en T-shirt samt et par shorts.

Dog er der mange gode måder, du kan gøre din sommerstil mere sikker på. Læs med her, og find inspiration.

Gå ikke ned på tilbehør

Du kan tilføje langt mere personlig stil til dit sommertøj ved at style med flotte accessories. Det kan eksempelvis være halskæder, ringer, ure, armbånd og hårpynt. Det handler om at finde frem til noget, der udtrykker din stil, og som kan pifte et simpelt sommer-outfit op.

En anden god detalje er at vælge fodtøj, som skiller sig ud. Du kan sige rigtig meget med det rette par sandaler eller nogle fede signatur-sneakers. Ved at matche farverne på dine sko med for eksempel en synlig halskæde eller et farverigt hårbånd, kan du tilføje langt mere liv til sommertøjet. På den måde kan du faktisk udnytte, at sommerens påklædning er mere simpel end det, du har på resten af året. Du kan nemlig bruge langt mere dominerende accessories, uden at det skaber for meget larm i din påklædning.

Et par modige solbriller er også altid en god klassiker. Du behøver ikke vælge de helt klassiske; prøv i stedet at pift tingene op med briller, der har sjove farver og former. De kan nemlig være med til at gøre dit outfit uforglemmeligt.

Kast dig ud i nye farvevalg og prints

Sommersolen gør os alle sammen lidt modigere end normalt, og det betyder, at det er oplagt at kaste sig ud i noget nyt. Det giver dig god mulighed for at prøve farver og prints af, du normalt ikke ville bruge.

Du kan jo altid starte i det små, så du i første omgang køber et par strømper eller shorts, som er lidt vovede i forhold til dine standarder. Hvis du føler dig tryg i dine farverige strømper, og måske endda kan lide udtrykket, når du tager dem på, så er der intet i vejen for at gå hele vejen. Sådan kan du gøre din sommerstil langt mere spændende, end den plejer at være. Den bliver måske endda federe end din vinterstil, fordi du får mulighed for at udtrykke mere personlighed, end du er vant til.

Heldigvis er tidens mode meget fokuseret på, at farver er velkomne. Hvor det hele tidligere var sort og hvidt, er der langt mere fokus på levende og friske farver nu. Derfor handler det faktisk bare om, at du følger med moden og tidens tendenser. Det handler bare om at turde og om at kaste sig ud i det. Når først du er med på den, bliver du hurtigt klar til at tage sommermånederne med din fornyede, personlige stil, som forhåbentlig bliver din helårsstil i fremtiden.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *