Få mere plads, lys og liv med en stålaltan

Altaner af stål (foto: minaltan.dk)

Altaner af stål (foto: minaltan.dk)

Hvis du bor i byen og savner lidt mere plads, så er en altan i stål lige netop løsningen for dig. En altan giver dig muligheden for at nyde naturen og dine udendørs omgivelser, uden du behøver at forlade dit hjem. Samtidig bidrager det til mere lys i din bolig og giver illusionen af mere plads, idet du faktisk får dig et ekstra lille rum, som du kan bruge året rundt. For at nyde lyset alle dagens timer, bør en altan altid vende mod syd.

Hvad er der så specielt ved en altan?

Det specielle ved en altan er de følelser, som den bibringer. Følelsen af frihed og rum. Altaner er tilbyggede hyggespredere uanset om din hensigt er at have din egen lille private køkkenhave eller om du elsker at spise din morgenmad i det fri. En altan indbyder til hygge og samvær…

Hvorfor netop vælge en altan i stål?

Stålaltanen er den hyppigste brugte form for altan i Danmark, men det betyder ikke at alle er ens – langt fra. Selve grundmaterialet er pulverlakeret stål og du får mulighed for selv at vælge, hvilken farve du ønsker at få altanen leveret i, så den passer til udseendet på din bolig. Gulvet består af 100 % ægte udendørsbehandlet træ i smukke farver efter eget valg og giver dermed din nye altan et eksklusivt og luksuriøst look. En altan i stål er enkel, men smuk og passer ind til alle hjem uanset boligtype. Altanerne i stål lever op til de krav der stilles for personsikkerhed og samtidig ydes der 30 års garanti. Altanen kan samtidig tilpasses dine helt specifikke behov vedrørende størrelse, omfang og materiale. Du kan også specialdesigne din nye stål altan efter ønske.

 

Vælg din altan her

 

Læs meget mere om altaner:

Stålaltaner er gode til dig, som vil nyde livet

Altandøre lukker lyset ind i dine yndlingsrum

Altaner – hvis du vil dyrke grøntsager og blomster i byen

Share

1 thought on “Få mere plads, lys og liv med en stålaltan

  1. Pingback: Altaner er ideelle til at hænge sit vasketøj til tørre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *