Indret dig med kokosmåtter

Kokosmåtter, tænker du. Hvad i alverden er det for noget, og hvad jeg skal bruge dem til i mit hjem. Men der gemmer sig faktisk flere forskellige muligheder i en kokosmåtte – og især til indretningen af dit hjem. Måtterne er produceret af kokos, som navnet indikerer, og er der for rigtig naturvenligt, fordi det er produceret af et naturligt produkt. Fremfor nogle af de andre måtter man har liggende i hjemmet, som er produceret af plast for eksempel.

Dit gulv vil elske dig

Men kokosmåtter kan bruges til mange forskellige ting i dit hjem og ikke kun bare som dørmåtte, som mange bruger den til. Fordi man ofte kan købe kokosmaterialet i flere meter, så kan det også med fordel bruges til større områder på dit gulv. Har du for eksempel et sommerhus, hvor der trænger til at ske noget nyt, kan du med fordel beklæde stuegulvet eller gulvet i køkkenet med kokosmateriale. Det giver en anden stemning i huset end bare almindeligt trægulv eller et gulvtæppe. Og det er både billigt at købe men også billigt og nemt at holde. Du kan hurtigt køre en støvsuger over det, og så holder det rigtig længe. Og kan holde til lidt af hvert.

Hvis du har en kat eller hund, kan kokosmaterialet også bruges til dem. Det er nemlig lækkert for katte for eksempel at kratte i. Så har I et værelse til katten, eller måske bare et hjørne til den, hvor I gerne vil beskytte gulvet, så kan I beklæde det med kokos. Det kunne være, hvor katten går på toilettet. Her giver kokossen en beskyttelse af gulvet, og hvis det bliver klamt, kan det hurtigt, net og billigt skiftes ud.

Den klassiske måtte

Udover at du selvfølgelig kan bruge kokosmaterialet, kan det også bruges til en helt almindelig dørmåtte. Men det behøver ikke være kedeligt, bare fordi der er tale om en dørmåtte. Du kan selvfølgelig altid købe én, der er færdiglavet og er lige til at lægge ved døren, men du kan også selv give dig i kast med at producere én. Fordi kokosmaterialet er billigt og kan købes i metervarer, kan du helt selv bestemme, hvordan din måtte skal se ud. Du kan for eksempel forme den som en sky, et træ eller hvor din fantasi nu bringer dig hen. Så du kan få den måtte, der lige præcis passer til dig, dit hjem og din familie.

Fordi der er så mange muligheder med en kokosmåtte, kan du også bruge det som et tæppe indenfor. Og materialet kan fås i mange forskellige højder, så du kan nemt finde noget materiale eller et færdigproduceret tæppe, som passer ind i din stue eller til din dør. Det er nemt at holde, så selv hvis du vælger at bruge det indendøre, så kan du roligt lade hunden eller katte ligge på tæppet. Du kan se mere om, hvordan du kan bruge en kokosmåtte som tæppemåtte og læse mere om materialet lige her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *