Med en altandør får du mere luft i hverdagen (foto minaltan.dk)

Få optimal belysning til din butik

Det er de færreste forretninger som kan klare sig uden stærkt og kompatibelt lys, da et godt lys er fængende og sætter fokus på dine produkter. Lad din butik blive opdaget med smuk butiksbelysning, og kom først i rækken når kunderne er på jagt efter deres næste køb. Et godt lys sætter ikke kun fokus på dine produkter, men er også indbydende set udefra. Dette kræver selvfølgelig at lyset passer butikkens tema, og et klædeligt lys vil også skabe stemning og integritet i butikken. Selv efter lukketid vil lyset være et optimalt virkemiddel, da butikkens sortiment vil være til syne for alle og en hver. For at få den bedst mulige løsning til dig og din butik, skal du derfor afgøre hvilken slags feel du går efter, og finde det slags lys som passer til resten af indretningen. Tænk på dine produkters farver, og møblernes former, og gå så efter noget som vil fremhæve dem bedst muligt. Der skal meget omtanke til at finde den bedste butiksbelysning, men når det først er klaret er der ingen grænser for hvor det kan bringe dig og din butik.

Skab sikkerhed og garder din butik

Det er heller ingen hemmelighed at man ser bedst i lys. I de kolde og grå vinterdage, hvor mørket hurtigt falder på er det også nødvendigt at have konstant lys i din butik. Udover at det skaber varme og velvære for de ansatte og kunderne, skaber det også et godt sikkerhedsfundament. Selvom der er konstant overvågning i butikken, er der ingen som kan holde øje med alle dine inventarer efter lukketid. Det vil her være en hjælp at have butikken belyst ordentligt, så der i tilfælde af røveri vil være lys nok til at filme de ubudne gæster. Desuden vil et bragende og godt lys også virke intimiderende for de udefrakommende, og du vil allerede have garderet dig mod sådanne slags tilfælde. I dagtimerne er det også vigtigt med godt lys, særligt ovenfra så alt kan filmes og ses i tilfælde af tyverier. Det er selvfølgelig ikke blot tyverier, som kan dokumenteres, men også andre hændelser. En god belyst butik er en sikker butik og en værdifuld investering, det er derfor belysning til butikker er så vitalt for deres succes.

Råd om god butiksbelysning

Godt lys skaber et godt fundament for din butik både indefra og udefra. Det er med sikkerhed en af de største overvejelser, som man skal gøre sig når man åbner sin forretning, eller til sin allerede eksisterende butik. Selvom det kan væres svært at finde det rette lys til alle hjørner og kroge, kan det nemt afgøres. Man skal først beslutte sig for hvad man har brug for og hvor lyset skal placeres.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *