Hay puder passer perfekt til både stue og soveværelse

Et par Hay puder kan gøre en stor forskel (foto cahetu.com)

Et par Hay puder kan gøre en stor forskel (foto cahetu.com)

Hvis du mangler noget nyt til hjemmet, der pepper stemningen lidt op og skaber en endnu rarere følelse af ’hjem’, så behøver du ikke lede efter komplicerede løsninger. Du kan faktisk bare starte i noget så simpelt som nogle puder, der pepper soveværelsets hvide dyner eller stuens grå sofa op.

Hvis du er i tvivl om, hvor du finder nogle flotte puder, så skal du tage at kigge på Hay puder. Her får du stilrent design kombineret med kvalitetsmaterialer, der giver den perfekte og mest holdbare løsning.

Der er en balancegang mellem at kopiere tendenserne indenfor mode og at skabe sig et personlige hjem, der tager udgangspunkt i, hvad man godt kan lide. Med puder fra Hay er et du et godt skridt på vej mod et hjem, der har nogle rene linjer, men som også stikker ud og får netop dig til at føle dig hjemme.

Store og små designs

Uanset om du står og mangler en stor pude, som kan fungere som et mobilt ryglæn, eller du gerne vil have et par mindre puder, der tilsammen skaber et særligt udtryk, så er der mulighed for begge dele hos Hay.

Hay laver puder, der både er gode til udendørs brug i have stole, som pynt på sengen og behageligt hyggehjørne på sofaen.

Lad dig inspirere med Hays mange designs af puder, der alle indbyder til, at man skaber sig et hjem, der både har flot design og kan sættes sammen, som man personligt synes, det er smartest.

Der er ingen grænser for indretning, med puder fra Hay vil du opleve, hvordan man kan blande på kryds og tværs og på den måde skabe sig et hjem, hvor Hay puder gør det blødt at ligge i sofaen og smart at vise sine gæster soveværelset.

Se udvalget af Hay puder her

 

Se flere produkter fra Hay her:

Hay sengetøj gør hjemmet grafisk, moderne og afslappet

Hay sengetæppe: Gå foråret imøde med varme farver

Share

2 thoughts on “Hay puder passer perfekt til både stue og soveværelse

  1. Pingback: Hay shop præsenterer en for alt det bedste fra Norden

  2. Pingback: Sov godt om sommeren med sommerdyner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *