Få styr på børneværelset med opbevaringsbokse

Med opbevaringsbokse kan du få styr på alt, småt og stort (foto cahetu.com)

Med opbevaringsbokse kan du få styr på alt, småt og stort (foto cahetu.com)

Du har inviteret hele familien til aftensmad i jeres nye hjem. Hele dagen har du brugt på at handle noget lækkert ind til maden– tapas med forskellige delikatesser, pesto og humus og hjemmebagt rosmarinbrød. Rengøring af huset har du også nået, men da du tager et sidste tjek rundt og går ind i børneværelset, er det et kaos af legoklodser, tøjdyr, og biler.

Et børneværelse kan være svært at holde helt præsentabelt altid, og det behøver det heller ikke være. Men det kan dog være rart at holde styr på alt legetøjet, så det er nemt at finde frem men også nemt at holde orden i og rydde op igen.

Gode råd til børneværelset – sorter i opbevaringsbokse, og gem legetøjet væk

Her kommer et par gode råd, så du nemmere har styr på børneværelset.

Først og fremmest er det en god ide at investere i en masse opbevaringsbokse i forskellige størrelser. Det kan være praktisk, at de er gennemsigtige, så man nemt kan se indholdet. Der skal være låg på, så legetøjet ikke bliver støvet, og så skal de kunne stables. Sæt så nogle labels på kasserne med indhold – lego, tøjdyr, bøger.

Herefter er det en god ide at sætte mindre legetøj frem ad gange. Gem et par kasser legetøj væk, og find det så frem og byt ud med et par andre kasser en gang om måneden. På den måde får I lidt mindre legetøj i børneværelset, der gør det nemmere at rydde op, og samtidig føles det for børnene som om, de får nyt legetøj, når der bliver byttet ud engang imellem. Det er et smart trick, som er flittigt benyttet i børnehaver og vuggestuer.

Se et udvalg af opbevaringsbokse her

Læs mere om boligindretning fra Ferm Living her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *