Bademåtte – for et skridsikkert bad

En bademåtte kan være mange ting i mange hjem (foto cahetu.com)

En bademåtte kan være mange ting i mange hjem (foto cahetu.com)

Når vintermørket har lagt sig over Danmark, er morgener ikke altid en velkommen tid på dagen. Det kan kræve kraftanstrengelser, der grænser til umulighederne, at smide den varme tunge dyne af sig og vaklende forlade sengens blødhed. Når man går ned af gangen til badeværelset, sker det som i blinde, og kun takket være kroppens evne til at huske netop hvor reolens skarpe kant er, lykkedes det, at nå badeværelsets klinkegulv uden at det resulterer i brækkede tæer og bandeord. Det er som om at når brusehovedet hælder det varme vand nedover den søvndrukne krop, kan man pludselig komme i kontakt med den energi, som søvnen alligevel har givet. Her kan man vågne op og når vandet slukkes kan du træde ud på bademåtten, som sikrer dig en skridsikker morgen.

Enkel, men effektiv!

Selvom bademåtten i sig selv måske kan synes en smule banal, så kan denne simple ting forhindre dig i at starte dig morgen med et pludseligt fald og en bule og hovedpine som resultat. Bademåtten er derfor måske enkel, men bestemt ikke banal! Bademåtten giver dig behageligt stof under fødderne, der både kan hjælpe med at tørre fødderne efter badet, men som også kan bruges som varme, når gulvets klinker er kolde og uvenlige. Bademåtten har dermed både den helt praktiske funktion som forhindrer dig i at skride, men også varme og behagelighed.

En del af dit hjem

Ligesom alle andre ting vi bruger som indretning af vores hjem, er den praktiske funktion ikke det eneste vigtige parameter. Vores hjem afspejler vores personligheder og værdier, og derfor er det ikke lige meget, hvordan det æstetiske udtryk er – selv i en bademåtte. Det er vigtigt, at badeværelset samlet set giver den atmosfære og stemning, du ønsker, og ved at finde en bademåtte i et design, der passer til dig og dit hjem, vil du ikke bare sætte pris på dens praktiske funktion, men også dens plads i hjemmet.

Leder du efter en bademåtte – du kan finde en her

Læs mere om bademåtter her:

Gør dit badeværelse spændende og farverigt med bademåtter

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *