Champagne bliver hældt op til fest

Sådan forbereder du dit hjem til temafest

Temafester er altid sjove, men de kræver også typisk en del mere arbejde end en helt almindelig fest. Der skal pyntes op, så man kan se, hvad temaet er, der skal være drinks, som passer til temaet, og hvis udklædning også indgår, skal gæsterne selvfølgelig sørge for at have et kostume klar, som passer til temaet.

Her kan du se, hvordan du bedst muligt forbereder dit hjem til temafest, så det bliver en helt fantastisk og unik aften. Om temaet så er søens og luftens folk, eller om det er superhelte tema, er fuldstændig op til jer – så længe det bliver fuldstændig gennemført!

Pynt festligt op

Når man holder temafest, handler det først og fremmest om at pynte op, så man kan se, hvad temaet er. Hvis der ikke er pynt, som siger noget om temaet, kunne det jo lige så godt have været en ganske normal fest, så på dette punkt er det værd at gøre noget ekstra ud af det.

Uanset om du holder festen indenfor eller udenfor, er der en masse festligt pynt, du kan pynte op med. I mange tilfælde kan det faktisk være smart at holde festen i haven, da færre værdigenstande vil gå i stykker, men også fordi man måske kan bruge nogle af de ting, som allerede er i haven som pynt eller rekvisitter.

Det varierer meget, hvad man vælger at pynte op med, for det kommer jo netop an på, hvad temaet, men det er altid en god ting at tænke over, hvilket “univers” som de personer, man kan klæde sig ud som, hører til – og så kan du pynte op efter dette.

Sørg for drinks og snacks

Til enhver god fest, uanset om der er tema eller ej, skal der selvfølgelig være lækre drinks og snacks, så gæsterne hverken bliver sultne eller tørstige.

Selvom snacks og drinks ikke er helt lige så væsentlige i forhold til at vise temaet, som eksempelvis pynt er, kan man alligevel vælge at gøre lidt ekstra ud af det og sørge for drinks, som passer perfekt til temaet.

Det kræver selvfølgelig mere planlægning og arbejde, hvis man vælger at også snacks og drinks, skal stemme overens med temaet, men det vil helt sikkert blive et hit blandt gæsterne!

Klæd jer ud efter tema: Søens og luftens folk

Hvis I eksempelvis vælger, at temaet til jeres fest er søens og luftens folk, skal I selvfølgelig også klæde jer ud efter det. Udklædning er også vigtig til temafester, da det også er gennem disse kostumer, at man kan se, hvad temaet egentlig er – og det bidrager til den festlige stemning.

Med et tema som søens og luftens folk kunne man eksempelvis klæde sig ud som pilot, kaptajn, matros og lignende. Det er altså ret smart at vælge et tema som søens og luftens folk, da der under dette er mange forskellige muligheder – og det er jo lidt sjovere at klæde sig ud, hvis man også selv kan være med til at vælge, hvilket kostume det skal være.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *