Smukt og solidt arbejdsbord i solidt træ

Et dejligt arbejdsbord at træ gør dig mere produktiv (foto travarer.dk)

Et dejligt arbejdsbord at træ gør dig mere produktiv (foto travarer.dk)

Et arbejdsbord er dit lille helle. Du må gemme hemmeligheder i skufferne, have en pinlig orden eller systematisk kaos. Der er ingen, der kan komme og pege fingrer af dig her, for det er dit lille frirum, som du indretter lige som du vil have det.

For at kunne arbejde optimalt er det vigtigt med de rette rammer. Når du skal ud og finde et arbejdsbord, er det vigtigt, at du finder et, der passer til dig og dine store eller små behov. Noget af det vigtigste er, at du finder et arbejdsbord, hvor du kan nå jorden med begge fødder. Et bord, der er for højt, giver en ukomfortabel arbejdsstilling.

Du skal også overveje, hvilke andre behov du har. Skal bordets træsort matche andre møbler? Skal der være opbevaringsrum i bordet? Skal det have plads til en computer, eller må det gerne være lille og smalt, så det ikke fylder hele kontoret? På traevarer.dk er der mange muligheder, som du kan overveje.

Et solidt bord betaler sig

Når du kigger på arbejdsborde, kan du gå efter prisen. Det kan være en god idé at have et budget, men du skal huske at tænke over, hvad du får for pengene. Et træbord i discounttræ kan være rigtig fint de første par måneder, men når året er omme, ligner det måske en omgang pindebrænde, fordi det ikke kan holde til hverdagens små stød.

Der er nemlig stor forskel på træ. Hvis dit bord skal stå i et hus med børn, kan det eksempelvis være en god idé at overveje et bord, der kan holde til, at blive spildt på. For selvom arbejdsbordet er dit helle, skal der nok komme et glas mælk forbi en gang eller to. På traevarer.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige borde, træsorter og designs.

Find et træ arbejdsbord

Se på flere flotte trævarer her:

Få sat orden på dine vinflasker med en smuk vinreol

Skamler – til dig der gerne vil slappe af

Share

1 thought on “Smukt og solidt arbejdsbord i solidt træ

  1. Pingback: Juniorsenge fås i flere forskellige modeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *