Sengetæpper: Sådan får du styr på dit rod

Et sengetæppe gør din morgen lettere (foto cahetu.com)

Et sengetæppe gør din morgen lettere (foto cahetu.com)

Du kender det helt sikkert. Om et kvarter skal I have hele familien til middag, og huset ligner et stort rod – i soveværelset ligger der tøj spredt ud på sengen fra morgenens tøjkrise – på børneværelset flyder det med tøjdyr, lego klodser og andre legsager over det hele, og i stuen er der brugte kaffekopper og papirrod på bordet.

Men hvordan kan du indrette sig, så du nemt og hurtigt kan få huset ryddet op og få det til se præsentabelt ud? Her får du de gode råd, der gør det hele lidt nemmere.

Sengetæppe, kasser og opvaskemaskine

Først og fremmest er det hele bare lidt nemmere, når man har en opvaskemaskine. Med sådan en i baghånden går der ikke mere end 2 minutter før alt det brugte service i køkkenet og i stuen kan proppes ind i den, og så kan lågen bare smækkes i. Det er smart og utrolig praktisk for den travle børnefamilie, der hver dag bruger masser af service.

Hav altid nogle gode kasser – i træ, pap eller plastic på børneværelset. Sæt dem i reolen, hvor de også pynter. På den måde kan en oprydning på værelse maksimalt tage 3 minutter – det er simpelthen bare at fylde alt legetøjet i kasserne og sætte dem i reolen. Få gerne ungerne til at hjælpe – det kan de nemlig godt.

Sidst men ikke mindst er et godt trick at få et sengetæppe i soveværelset. Smid hurtigt et smukt og elegant sengetæppe over sengen, så er der ingen, der kan se de krøllede dyner og puder, der gemmer sig derunder. På samme måde kan man også hurtigt lige dække over alt tøjet, der ligger og flyder. Vælg et der passer til resten af indretningen i soveværelset, og sørg for at det er stort nok til at dække hele sengen.

Find et sengetæppe hos Cahetu

Få yderligere information om sengetæpper her:

Sengetæpper – nødvendigt tilbehør til soveværelset

Sengetæpper er et must til vinter

Skab ro og orden i dit soveværelse med et smart sengetæppe

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *