Sengebunde er afgørende for din nattesøvn

En seng har brug for en god sengebund (foto sengespecialisten.dk)

En seng har brug for en god sengebund (foto sengespecialisten.dk)

Det er ikke ligegyldigt, hvordan din seng er skruet sammen. Det vil sige, at hver eneste skrue, bræt og sammensætning af enkeltelementer faktisk er vigtig for, hvordan din nattesøvn bliver – og hvordan din vågne tid i sengen er og kan tilbringes.

En af de allervigtigste ting er din sengebund. Sengebunde er hele fundamentet for din seng, sengebunden bestemmer, hvordan du ligger, og hvad du kan med din seng. Det er ligesom dine fødder, de bestemmer, hvordan dine knæ vender, og hvordan du går.

Sengebunde findes altså i mange forskellige modeller. Nogle er lavet med trælameller, andre er lavet i en form for jern. Nogle er bevægelige, andre er stationære. Det vigtige er, at du vælger en sengebund til din madras, som svarer til de behov og krav, du har til en seng.

Sengebunde kan gøre sengen fleksibelt eller hård. De kan være med til at gøre oplevelsen i en elevationsseng let og flydende. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige form for sengebund.

Der skal mere til!

Hvad kan en sengebund? Egentlig ja? Hvad kan den? Svaret er mange ting. En sengebund kan give dig præcis den elevationsseng, du gerne vil have. Nogle sengebunde er nemlig lavet til både at kunne løfte ben og ryg, hvor andre kun løfter ryggen. Du kan selv vælge ud fra, hvilke behov du har. En sengebund kan også give dig en simpel seng, der bare er fantastisk at ligge i.

Men udover at være fødderne, hvilepunktet, balancebæreren for din seng, så kan en sengebund også være mange andre ting. En sengebund kan eksempelvis være bundet sammen med en sengeramme.

En sengebund og en sengerammen giver dig muligheden for både at ligge på præcis den måde, du gerne vil, og give din seng den personlige stil, du godt kan lide.

En sengeramme er nemlig både smart og praktisk. Sengerammer findes i mange modeller, nogle giver et simpelt udtryk, hvor andre for eksempel leder tankerne hen på den asiatiske verden.

Se på et udvalg af sengebunde hos sengespecialisten
Læs mere om senge her:

Elevationsseng tilbud – gør hver eneste nat til en drøm

Seng – med den rigtige seng er du sikret en god hverdag

Ikke alle senge er lige gode

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *