Seng – med den rigtige seng er du sikret en god hverdag

Ryggen er noget af det du bør fokusere på når du vælger seng (sengespecialisten.dk)

Ryggen er noget af det du bør fokusere på når du vælger seng (sengespecialisten.dk)

Du kender sikkert følelsen af at vågne stiv og træt i hele kroppen. Dine ben føles som beton, og bare tanken om at skulle nå dine tæer med dine fingerspidser får dig til at falde om i sengen igen. Du er helt udmattet og dagen, der ligger for dine fødder, ved du faktisk ikke helt, hvordan du skal komme i gang med.

Med en seng, som passer til din krops behov, er du et godt skridt nærmere en morgen, der er overkommelig.

Når du skal ud at investere i en ny seng, er det en god ide at være bevidst om, hvilke behov ens krop har. Du kan også læse mere om dette på Politiken.

Nogle rygge har brug for at ligge på en hård madras, andre bliver bedre stabiliseret af en blød. Ligeledes ligger nogle kroppe bedst tilpas på skum, hvor andre skal have fjedre under sig. Der findes naturligvis også løsninger hvor fjedre og skum er sat sammen. Det handler bare om at finde ud af, hvilke behov din ryg har.

Når ryggen er på plads, er det værd at lægge mærke til, om du har en særligt sart nakke. Hvis dette er tilfældet, er det en god ide at investere i en seng, der har særlige nakkefunktioner i dens madras. På den måde kan du imødekomme din krop og din nakkes forskellige behov.

En seng du kan have længe

Hvis du investerer i en seng i god kvalitet, er du sikret en seng, du kan have i mange år. Når en seng er i god kvalitet, vil det sige den er åndbar. Og det vil sige, at den imødekommer din krops behov. Når den gør det, vil du opleve, at din krop er mere udhvilet – hver dag – end den ville have været, hvis du sov på en tilfældig seng. Derfor er det en rigtig god ide at vælge sin seng med omhu!

Find din nye seng

Share

2 thoughts on “Seng – med den rigtige seng er du sikret en god hverdag

  1. Pingback: Sengebunde er afgørende for din nattesøvn

  2. Pingback: Gå linen helt ud med en seng fra Carpe Diem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *