Realiser drømmen – Byg dit helt eget unikke funkis typehus

Forestil dig dit helt eget funkishus (foto benee-huse.dk)

Forestil dig dit helt eget funkishus (foto benee-huse.dk)

Et funkis typehus er en praktisk og æstetisk løsning, når du skal have et nyt hjem til familien. Navnet funkis betyder kort sagt, at huset er funktionelt i den moderne dagligdag, hvor funktionalitet er en stor aflastning. Et funkis typehus tager hensyn til en lang række praktiske ting, der gør det nemmere for dig at koncentrere dig om det, der er vigtigst i hverdagen.

For eksempel er funkis typehuse bygget uden organiske byggematerialer, og det skal sikre, at der ikke går råd eller skimmel i materialerne med tiden. Så kan du slappe af ved tanken om, at dit hus er fremtidssikret og kan stå imod tidens tand. Med omtanke for materialerne får du et hus, der kræver mindre vedligeholdelse end andre og ældre huse. Det er en stor byrde at slippe for som husejer.

Funkis typehuse er rummelige med mulighed for mange værelser til den store familie. Typisk har man et centralt opholdsrum med værelser omkring, og familien kan på den måde både være sammen eller have lidt privatliv på eget værelse. Opholdsrummet er på den måde husets hjerte og samlingspunkt.

Et funkis typehus er et lyst hjem til din familie

En af de største forcer ved funkis typehuset er helt klart lyset. Den arkitektoniske stil tager meget stor højde for, at lyset kommer ind i alle rum, og lysindfaldet i funkis typehuse er noget helt særligt. Med tagvinduer kan man få ovenlys i sit hjem, og det giver lys og stemning. Ovenlyset er ikke lige så afhængigt af solens placering på himmelen og giver lys det meste af dagen. I funkis typehuse benytter man sig også ofte af hjørnevinduer, der kan fange lys fra mere end én retning, og store vinduespartier er i det hele taget et stort kendetegn for husene.

Se eksempler på funkis typehuse

Se mere om funkis

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *