Plaid – en vigtig del af alle hyggelig hjem

Et hyggeligt plaid er sagen i sommeraftenerne (foto cahetu.com)

Et hyggeligt plaid er sagen i sommeraftenerne (foto cahetu.com)

Vi danskerne har længe pralet med ordet hygge. Hygge er et dansk begreb, påstår vi, og i det danske vejr er det da også oplagt at pakke sig ind indenfor på sofaen med sine nærmeste og en kop varm kaffe. Alle hjem bør naturligvis eje et dejligt og lækkert plaid.

Hvad, der er vigtigt, er materialet. Vælg et plaid i lækker uld af god kvalitet. Organiske materialer er altid at foretrække, fordi din krop ånder bedst i dette, samtidig med at du holder varmen dejligt. Kashmir og merinould er lækre bløde materialer, der holder fantastisk på varmen.

Lad plaidet have en rimelig størrelse, så du både kan dække ben og overkrop. Du skal kunne vikle dig ordentligt ind i tæppets varme.

Et plaid bør matche boligen

Vi går vanvittigt meget op i indretningen af vores bolig. Og det er ganske forståeligt, da hjemmet afspejler os som mennesker og fungerer som vores personlige frirum og oase. Dine plaider må naturligvis matche resten af din indretning! Mange danske designvirksomheder eksperimenterer lige nu med neonfarver og varme farver. Det kan se rigtig godt ud, hvis dit tæppe indeholder skarpe farver, der kan stå i kontrast til dit ellers enkle og strømlinede rum. Lad farven gå igen i hjemmet. Du kan eventuelt lade farverne gå igen i puder, billeder, kopper og viskestykker. De fleste firmaer producerer masser af brugskunst og boligudstyr i samme nuancer og stil.

Hulstrik, sømandsstrik, striber eller konstruktivistiske mønstre. Mulighederne er masser.

Find et lækkert plaid her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/plaider.html

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *