Patriciervilla nybyg – klassisk hjem med plads til familien

Oplev selv glæden ved at bo i patriciavilla (foto ltm.dk)

Oplev selv glæden ved at bo i patriciavilla (foto ltm.dk)

Patricierhjem er også, hvad vi kalder for murmestervillaer tit og ofte. Mange af disse er opført i starten af 1900-tallet af murerne, og det er derfor, hvad vi forbinder med et klassisk dansk familiehus. Murede huse er specielt gode på vores breddegrade, fordi de er hårdfører og kan holde til omskifteligt vejr med hårde vinde, kolde måneder og mange millimeter regn.

Byggeriet tillader flere etagers bolig, hvilket er essentielt, hvis du ønsker større opdeling mellem soveværelser og opholdsrum. Det kan specielt være rart for børnefamilierne, ligesom det giver ekstra meget opbevaringsplads.

Af samme grund er huset foretrukket af mange familier, og det er derfor oftest, hvad vi har i tankerne, når vi siger ”villa, Volvo og vovse.”

Patriciervilla nybyg – kontakt byggefirmaer

Patriciervillaen sætter store krav til byggeriet, hvor der skal tages højde for meget. Konstruktionen kan være mere omstændig, men et byggefirma med flere års erfaring kan snildt hjælpe dig igennem. Kontakt gerne flere, for at få et klart overblik over, hvad der kan lade sig gøre og til hvilke priser. Ikke alle dine drømme kan sikkert realiseres, som du først tænkte dem, men sammen med byggefirmaet kan drømmene ændres til det bedste resultat!

Tænk i klimavenlige løsninger, da det er en langtidsholdbar investering. Se flere forskellige arkitektplaner, så du kan lade dig inspirere. Der er sikkert noget, du har glemt at tage højde for, som eksperterne kan hjælpe dig på vej med, når du har tænkt din indretning igennem.

Patriciervillaerne er kommet for at blive, og boligtypen giver mulighed for en høj grad af personligt præg, fordi materialerne kan varieres utrolig meget.

Læs mere om patriciervilla nybyg her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *