Lysestager giver hjemmet en helt særlig skygge og kant

Lysestager er den største stemningsspreder (foto cahetu.com)

Lysestager er den største stemningsspreder (foto cahetu.com)

Skal der skabes liv og stemning i hjemmet, bør man helt sikkert investere i nogle lysestager. Lysestager er fødder til den levende ild, som mennesket siden tidernes morgen har samlet sig om. Det er som om, at det stadig har en ret stor magt over os den levende og åbne ild. Derfor køber man stadig lysestager til hjemmet, og derfor inviterer man stadig til middag over levende lys.

Det levende lys giver et selskab en mere intim klang. Man kommer bedre i kontakt med hinanden, når lysene er afdæmpede, og det er som om, at det der bliver udvekslet er mere ærligt end nogensinde før, når man sidder for hver sin side af bordet med kun lysestager imellem sig.

Oldgammel tradition

Det er interessant, at denne tradition med levende lys stadig hænger ved i så mange kulturer. Luciadag og generelt juletraditionerne er fyldt med levende lys. Lignende traditioner kan også findes hos andre kulturer. Mange oldgamle kulturer baserede deres guder på stjernerne og solen. Det var således herfra, at livet og sandheden udsprang fra. Der må være en vis form for sandhed i denne hyldest til lyset. I hvert fald giver det en form for nærvær, som ikke kan sammenlignes med så meget andet.

Lys på lysestager skaber virkelighed

Lysestager er de levende lys’ fakkelbærere. Med smukke lysestager i hjemmet: Enarmede eller fler-armede lysestager kan man være sikker på, at ens hjem bliver belyst på den smukkeste og ærligste måde. Med de levende lys bliver hjemmet nærmest transformeret til et helt andet hjem. De levende lys peger nemlig fremad mod hyggen og ærligheden. Til et andet tempo, der nærmest er mere ceremonielt og spirituelt. Det er tempo, hvor man kan møde hinanden i og skabe de relationer, som man gerne vil have, skal vare for evigt ligesom lysene på lysestagerne.

Se på lysestager her: http://www.cahetu.com/lysestager

Læs mere om lysestager:

Lysestager der giver liv og leg til hjemmet

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *