Lysestager der giver liv og leg til hjemmet

Levende lys i pæne lysestager gør vinternætterne hyggelige (foto cahetu.com)

Levende lys i pæne lysestager gør vinternætterne hyggelige (foto cahetu.com)

Lysestager må være tæt på at være et fast inventar i alles hjem. Enten har man fået mors gamle med, da man flyttede hjemmefra, eller så er det en dyrt købt designersag. Måske er det et loppemarkedsfund eller også er det standardversionen fra en af de store kæder. Om man holder af den fra start – eller om man i det hele synes den er flot – bliver tit underordnet, når først lyset tændes. Hyggen spreder sig, og det er svært ikke at falde til ro.

Lysestager kan bruges til alverdens ting. Nogle bruger dem, når bordet skal dækkes. Det skal være hyggeligt, fint og der skal lidt spil på bordet. Flammen er livlig og det skaber dynamik. Andre bruger dem i hjørnet af vinduet til lidt saglig hygge, hvor andre igen måske leger ånden i glasset og har set dusinvis af lysestager i en stor cirkel. Lysestager, de kan bruges til alt.

Lysestagen er lig med morgenhyggen

Om vinteren kan det være svært at komme ud af sengen. At stikke tæerne udenfor dynen føles som at træde på is. At åbne øjnene er ligeså mørkt som at have dem lukket. Der er faktisk ikke noget, der rigtig synes at være værd at komme op til. Men for enden af sengen står der en lysestage, det ved du, og du tænder den. Til din store glæde gav den det liv, du havde svært ved at få frem i dig selv.

Med lysestagen tændt, kæresten der er ved at vågne og morgenradioen talende i baggrunden er du ved at være på vej op i et tilpas gear.

I aften skal I have venner på besøg. Du tænker, det kunne være skønt at slippe af med de grå farver over det hele. Noget må du gøre. Du beslutter dig for at hele gangen skal være fyldt med lysende lysestager, når de ankommer. Det bliver vinterhyggeligt.

Klik her og find et udvalg af lysestager

Skab et hyggeligt hjem med plaid

Share

1 thought on “Lysestager der giver liv og leg til hjemmet

  1. Pingback: Lysestager giver hjemmet en helt særlig skygge og kant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *