Lad være med at spare på din krop!

Sov godt, ikke dårligt (Foto-Tempur)

Sov godt, ikke dårligt (Foto-Tempur)

Uanset hvor meget man gerne vil have ud af dagens timer, så er det en bindende nødvendighed for mennesket, at vi skal lade op til næste dag.

Det gør vi ved at lukke øjnene, trykke på hjernens off-knap og indstille kroppen på midlertidig dvale. Som regel går det fint, og så vågner vi op og er friske. Måske ikke som en havørn, men friskere, end da vi lagde os!

Og hvis man laver et simpelt og groft regnestykke, så bruger vi i snit en tredjedel af sit liv på at sove. Med det regnestykke in mente, så giver det god mening, at vi ikke sparer lige netop på, hvordan vi sover.

Spar ikke på sengen

Udover dyner, puder og sengetøj, så er det vigtigste, vi har i soveværelset, sengen. Den påvirker i allerhøjeste grad, hvordan vi sover, og derfor er det vigtigt, at man ikke går på kompromis, når det gælder sengen.

For logikken siger nemlig, at når sengen påvirker vores søvn, så er det at spare på sengen det samme som at spare på vores kroppes velbefindende. Og det gør de fleste nødigt. Så vælg en rigtig seng til en rigtig pris. Så sparer du ikke på kroppen!

Her kan du se et udvalg af forskellige senge

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *