Hay sengetøj gør hjemmet grafisk, moderne og afslappet

Hvis du er grafisk minded er Hay sikkert lige dig (foto cahetu.com)

Hvis du er grafisk minded er Hay sikkert lige dig (foto cahetu.com)

Er du træt af, at din seng altid er drøn rodet, når du kommer hjem fra arbejde? Og at selvom du reder den, så mangler der bare et eller andet? Med Hay sengetøj har du muligheden for at give dit sengetøj den grafik, der gør, det ikke ser rodet eller skævt ud.

Sengetøjet kommer i alle senges størrelser. Så der er også et, der passer til din dyne. Derudover kommer det også i den farve, du bedst kan lide. Om det er gul, hvid, sort, grå, brun, grøn eller lilla. Der er tit to farver blandet sammen, som hver for sig bidrager med et helt særligt minimalistisk design til dit soveværelse. Andre sæt er helt simple i enkeltfarver, til dig der gerne vil have din seng til at være neutral, men flot.

Med sengetøjet har du både fået ro og struktur over din seng. Men det smitter også af på hele soveværelset, og giver lidt ro til hjemmets vigtigste rum. Der hvor man sover, der hvor man finder ind i sig selv, der hvor man får ro på. Derfor er det også vigtigt at soveværelset indbyder til dette. Her kan Hay sengetøj hjælpe dig på vej. Klik her og se udvalget af Hay sengetøj

Sengetøj fra Hay passer til hele familien og er nemt at bruge

Hays sengetøj kommer som nævnt i mange farver og størrelser. Faktisk passer det til babyen og den granvoksne mand. På den måde er det også let at skabe sammenhæng i hjemmets forskellige rum. Fælles hygge – uanset om man sover i mors og fars seng eller sin egen.

Med Hay sengetøj er der altså indbudt til hygge. Sengetøjet er er lækkert blødt i 100 % bomuldssatin, og når det kommer til vasketiden, har mor det let. Sengetøjet kan hurtigt lynes af på både puder og dyner, og når det er vasket, er det nemt at lukke sammen om igen.

Du undgår at dynen ryger ud af sengetøjet om natten, og du får noget, du i sandhed har lyst til at putte i. Skønt, når man trods alt tilbringer en stor del af sit liv i sin seng.

Vil du læse mere om Hay, så se disse indlæg:

Hay sengetæppe: Gå foråret imøde med varme farver

Plaid – en vigtig del af alle hyggelig hjem

 

Share

1 thought on “Hay sengetøj gør hjemmet grafisk, moderne og afslappet

  1. Pingback: Hay puder passer perfekt til både stue og soveværelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *