Gå linen helt ud med en seng fra Carpe Diem

Er du glad for din seng? (foto sengespecialisten.dk)

Er du glad for din seng? (foto sengespecialisten.dk)

Det kan være en sær blanding når man skal have noget nyt. Nogen gange vil man bare have det bedste, fordi man fordi man virkelig har behov for noget uovertruffet. Det kunne godt give mening når der er tale om en seng, som man trods alt bruger en tredjedel af sit liv i. Andre gange, er det en mere irrationel følelse der gør at man har behov for noget særligt. Uanset hvad der måtte drive dig, så er en seng fra Carpe Diem det bedste af de to verdener.

Det hele handler om tryk

Det kan være, at du på et tidspunkt er stødt på en fjollet reklame, hvor der står en mand og taber en bowlingkugle ned i en seng, hvor et glas rødvin balancerer ovenpå det kridhvide sengetøj. Det kan virke åndssvagt. Men når bowlingkuglen rammer, og glasset står stabilt, som var intet hændt, så er der faktisk mere end den umiddelbare fascination i det eksperiment. Når det kan lade sig gøre, skyldes det nemlig at sengen er bygget op, som senge fra Carpe Diem er. Med fjedre i separate poser, så de ikke påvirker hinanden.

Har du nogensinde følt at du ligger i et hul når du sover. Det er både ubehageligt, fordi det kan være noget af en opgave at skulle vende sig, når der pludselig er behov for at trille op ad bakke. Samtidig siger det også noget om hvordan madrassen trykaflaster. Hvis du kender fænomenet kan det tyde på at du har med en halvdårlig madras at gøre. Her sker det nemlig tit, at hele madrassen ligesom tager imod din vægt. I stedet burde uafhængige elementer i madrassen sørge for optimal komfort.

Carpe Diem – en håndbygget seng

Ingen tvivl om at en seng fra Carpe Diem er godt håndværk. Men hvad endnu bedre, og mere eksotisk er: Sengen er ganske enkelt håndbygget af én person. Tænk engang på det næste gang du støder på en seng fra Carpe Diem. Der er en mand i Sverige, der har stået og vurderet om den og den planke nu er god nok, til en eller anden bestemt seng. Det er håndværk man troede var en gammel skrøne.

Carpe Diem forhandles på www.sengespecialisten.dk

 

Læs mere her:

Seng – med den rigtige seng er du sikret en god hverdag

Med dit sengetøj skal du have det som om, du er i pudeland!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *