Flyt ind i et nyt hus og prøv noget anderledes

Hvad siger du til et nyt hus? (foto benee-huse.dk)

Hvad siger du til et nyt hus? (foto benee-huse.dk)

Nogle gange kan det godt være tiltrængt at prøve noget nyt. Mennesker forandrer sig hele tiden. Det er bare ikke altid, at vi er helt bevidste omkring det. For ligesom at cementere forandringen i bevidstheden gør man et aktivt valg, der ligesom leder en god på vej ind i fremtiden. Det er en smuk måde at hylde tilværelsen på. Selvfølgelig er alt nyt ikke altid lige godt. Som regel er det. For når man prøver noget nyt, får man lov til at sætte ord på noget anderledes. Dette anderledes kan være noget, som man ellers ikke har haft en ide om før.

Et eventyr

Man udvider på den måde sin horisont en smule, hver gang man foretager et valg, der sætter en i nye situationer. Det er ikke sådan, at man skal give afkald på noget, når man prøver noget nyt. Nærmere sagt kommer man tættere på noget andet. Det kan være noget, som man umiddelbart ikke ved, hvad er. Men det kan stadig være der. Det bliver vigtigt for en at gøre. Et nyt hus er en måde at sætte gang i noget helt nyt på. Nyt hus er ikke bare et nyt hylster for en at leve.

Et nyt lærred

Man skal nærmere se på det som et slags nyt lærred med plads til at male sin nye tilværelses mange store oplevelser på. Man tillægger sit hus følelser og erindringer, man skaber på den måde bånd til steder. Et nyt hus er en ny mulighed for at kunne leve som en fortsættelse eller på ny igen. Med et nyt hus er der plads til at være sig selv i helt nye omgivelser.

Se på et nyt hus her: http://www.benee-huse.dk/

Læs mere om nye huse her:

Drømmer du sommetider om et helt nyt hus?

Byg hus selv – den nemmeste måde at få det, du vil have

Nybyggeri kan være en del af et nyt pusterum

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *