Er du klar til en baby? Dunlopillo madras, blespand og sutter

Køb en god lille Dunlopillo madras til babyen (foto sengespecialisen.dk)

Køb en god lille Dunlopillo madras til babyen (foto sengespecialisen.dk)

Din mave har efterhånden nået en størrelse, hvor du og din mand skal til at tænke på, at der jo om et par måneder kommer en lille baby til verden, der skal bo i jeres lejlighed sammen med jer. Men er I klar? Har I styr på, hvad man har brug for i hjemmet til en baby? Her får i et par ting, som det i hvert fald er vigtigt at have indkøbt til hjemmet inden babyen kommer til verden.

Dunlopillo madras, blespand og sutter – klar, parat, baby, start

Sutter: Et par små sutter kan være en rigtig god ide at have liggende i hjemmet, inden babyen kommer til. Det kan sagtens tænkes, at babyen slet ikke er interesseret i dem i starten, men pludselig kan det være, at den har brug for den tryghed, det er at sutte på en sut, og så er det en god ide at have dem liggende. Køb dem i en neutral farve, hvis I endnu ikke ved barnets køn.

Blespand: Ja det kommer nok ikke som en overraskelse, men små børn skal have skiftet ble ganske ofte, og det kan være en fæl lugt at have en åben skraldespand stående med fyldte og brugte bleer i. Derfor er det en god ide at få fat på en blespand. Det smarte ved en blespand er, at man ligesom putter bleen helt ned i en tætlukket spand, så der ikke kommer så meget luft ud – og dermed lugt ud. Husk at skifte blespanden hver dag, og så kan du faktisk næsten helt undgå lugten af fyldte bleer i hjemmet.

Dunlopillo madras: Hvis du allerede har styr på en barneseng til den lille ny, mangler du nu kun en god madras. Det er vigtigt, at kvaliteten er i orden, så din baby sover bedst muligt om natten. Her er en Dunlopillo madras et godt bud. Der fås mange forskellige slags madrasser, så tjek udvalget grundigt ud.

Find dunlopillo madrasser her.

Se på gode topmadrasser til din madras her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *