En fransk altan inviterer til afslapning og omtanke derhjemme

Få mere sol med en fransk altan (foto minaltan.dk)

Få mere sol med en fransk altan (foto minaltan.dk)

Synes man, at en altan er for stor, og føler man ikke behovet for at skulle sidde på en svævende cementø, er en fransk altan en meget mere simpel og anvendelig løsning. Med en fransk altan får man et smukt vue udover de nærliggende gader, det liv, der altid rumsterer, når man sidder inde i lejligheden. Det kan være en skøn forbindelse at skabe. For nogle lejligheder har det med at være lidt lukkede, lidt mørke og derfor også lidt trange. Med en fransk altan åbner man op for lyset, for livet og for forbindelsen imellem hjem og gade. Er man en sand bynyder, vil man uden tvivl anse det for at være en gevinst – For hvad kunne ikke være bedre end at kunne nyde en stille stund fra sine egen lejlighed, alt imens det store skuespil, der er bylivet, udspiller sig underneden. En fransk altan er ikke til grillaftener og altanfester – Tværtimod er det en altan man sætter sin stol hen til, når man føler for lidt frisk luft og hygge.

Nydelse og hygge

En fransk altan er altså en station, et sted, man sætter sig, hvis man har brug for noget af det friske lys, der altid sætter sig på bygninger og gader i det tidlige forår. Det er også et glimrende sted at nyde alle efterårets farver fra – Årstiden hvor alleer og villaveje farves rød, gule og brune i brændte farver. Kort sagt, er man en livsnyder med en æstetisk sensibilitet, vil en fransk altan passe perfekt ind i lejligheden.

En lille investering med stort afkast

En fransk altan er en mindre investering, der belønner sig på et stort plan med utallige hyggelige stunder og dejlige timer i sig. Med en fransk altan får man komfort, plads og lys ind i lejligheden.

 

Læs meget mere om en fransk altan her

 

Se også disse indlæg:

Altaner – hvis du vil dyrke grøntsager og blomster i byen

En fransk altan er ikke bare til franskmænd

Share

1 thought on “En fransk altan inviterer til afslapning og omtanke derhjemme

  1. Pingback: Hvordan får man sat altaner op i København?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *