En altandør åbner op til en flersidet verden

Med en altandør får du mere luft i hverdagen (foto minaltan.dk)

Med en altandør får du mere luft i hverdagen (foto minaltan.dk)

Det er forkert at tro, at nogle ting i hjemmet blot skal være praktiske. At de blot er til, fordi de skal gøre – og gør – nytte i hjemmet. Alle ting kan vælges med omhu, alle ting kan matche din personlige stil. En altandør er ikke en undtagelse. Ligesom altaner findes i mange forskellige designs, kan du også vælge netop den altandør, der passer til dit køkken, din stue eller dit sove værelse.

Altandøre skal være praktiske, deres lukke- og åbnefunktioner skal være lette at håndtere, deres greb skal være gode at tage fat i og låse op og i. Men derudover skal din altandør også fuldende din væg. Den skal bringe lys ind i dit rum men holde det lys ude, der ikke passer dig. Find din altandør her

Der findes mange forskellige altandøre. Nogle er simple, med et håndtag man skubber op og ned, når døren skal låses op og i. Andre altandøre er udstyret med ruder af mosaik eller store vinduespartier.

Altanen peger på altandøren

..og altandøren peger på hjemmet. Alt hvad du vælger til dit hjem afspejler dig. Også selvom det var der, før du flyttede ind. Derfor er sammensætningen af elementer i dit hjem helt fundamental for at føle sig hjemme, når man går rundt mellem sine fire vægge.

Du kan pynte din altan og din altandør, som du vil. Først og fremmest kan du beslutte, om døren skal være smal og simpel, eller den skal kunne trækkes helt op, så naturen får lov at blive en del af soveværelset eller køkkenosen.

Med en altandør har du muligheden for at lukke en verden ind, der hver dag har anderledes blade på træerne og nye solpletter på altanen. Når du ikke vil være en del af det mere, kan du trække dine gardiner for din altandør, og lukke dig inde i din verden.

Altaner – hvorfor købe en altan?

En fransk altan er ikke bare til franskmænd

Share

2 thoughts on “En altandør åbner op til en flersidet verden

  1. Pingback: Altandøre lukker lyset ind i dine yndlingsrum

  2. Pingback: Pift dit hjem op med en fransk altan på blot en uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *