Der findes nu intet så skønt som en god madras

Er din madras blød nok (foto Dunlopillo.dk)

Er din madras blød nok (foto Dunlopillo.dk)

En ting alle levende skabninger har tilfælles er, at søvn er et basalt vilkår. Alle har brug for at sove for derigennem at samle energi og lade op. Vejledningen lyder, at alle mennesker optimalt bør få 8 timers søvn hver nat. Gennem hovedregning kan man altså hurtigt regne sig frem til, at vi bruger mange timer af vores liv i drømmeland og derved i sengen. Sengen bør derfor være et behageligt og rart sted, og dette opnås først og fremmest ved en god madras. Nogle foretrækker en blød madras, mens andre sover bedre på en hårdere type, heldigvis er markedet stort, så det er blot at finde den der passer bedst til ens temperament, ryg og eventuelle samlever.

Gå ikke på kompromis

Man bruger raskt væk masser af penge på materielle gode, tøj, kaffe og så videre, så hvorfor ikke gøre sig selv den tjeneste at få en god madras, så man ligger behageligt om natten, nu man bruger så lang tid i sengen.

Sengen er for mange en lille oase, hvor man har det behageligt og virkelig slapper af, derfor er det et sted det ikke kan betale sig at gå på kompromis med.

Drop rygsmerter

Alle kender følelsen af at have ondt i ryggen, og det er utrolig ubehageligt og en hæmsko for ens daglige gøremål. En måde at aflaste og hjælpe ryggen på er ved at finde den madras, der passer bedst til ens rygs behov. Man skal passe godt på sin ryg, det er jo trods alt den eneste vi har, og den eneste vi får.

At sove er altså et vilkår for mennesket, og derfor har alle mennesker også behov for en god seng. Så hop i pyjamassen eller natkjolen velvidende at en god nats søvn venter forude, når du ligger rart og trygt under den lune dyne i den dejlige seng.

Brug for en madras? Se her

 

Læs mere om madrasser her:

Find den perfekte topmadras og mærk forskellen

Din madras er udsmykningens byggesten

Madrasser skal vælges ud fra din kropsform og vægt

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *